Tyytyväinen asiakas on oikeassa: oman kylän putiikkeja ja yrityksiä pitää käyttää, niinhän ne säilyvät. Ja sellainen ajattelu on kauaskantoista. Erityisesti nuoria yrittäjiä kannattaa kaikin tavoin tukea. Siitä vaan Hegeen tai johonkin muun kylän parturi-kampaamoon ja tukka kuntoon!
Tulevaisuuteen

Lehdet hehkuttavat Someroa kilpaa, nyt saadaan hyvää ja ilmaista mainosta. Muuttoryntäys on varmasti taattu.
Somero tunnetuksi

Jutta Varjuksenkin (kok.) on hyvä muistaa se fakta, että oma puolueensa oli keskustan kanssa Juha Sipilän (kesk.) samassa hallituksessa kun sote-uudistus ajettiin läpi. Sieltähän ne kumpuavat ne ratkaisut. Nyt Varjuksen edustama puolue on Suomen hallituspuolue, joka rajusti leikkaa hyvinvointialueilta rahoja.
Katsotaanko ensi peiliin jookos?

Somerossa 12.9. olleesta kirjoituksesta sain käsityksen, että Varha on huolissaan vuoden 2040 ikääntyneiden määrästä. Ehkä katse olisi aiheellista pitää vähän – edes muutaman vuoden – lähempänä nykyhetkeä.
A.-R. Jaakkola

Vastauksena edelliseen: Pitää huomioda siinä myös edeltävä kappale, jossa lukee: ”Yli 75-vuotiaiden määrä tulee (…) kasvamaan Varsinais-Suomessa vuoteen 2025 mennessä, jo kolmen vuoden aikana 10 153:lla, mikä tarkoittaa lähes 20 prosenttia.” Huoli on siten varsin lähellä nykyhetkeä.
Toimitus

Pasifisti pysyy pasifistina sodankin keskellä.
Teuvo Kuu-Karkku

Toivottavasti uusien tuulien ja edistyksen raikkaat puhallukset Palman tuulivoimaloiden kauniin siluetin voimalla perkaavat ja ravistavat paikkakuntaamme vaivaavan taudin: sisäänpäinkasvaneisuuden, hyvävelisysteemin, menneessä elämisen ja järkyttävän juoruilun.
Puhdistava puhallus tarvitaan

Olisiko nyt pankeilla näytönpaikka antaa ilmaisia tiliotteita selkkaukseen joutuneille taloyhtiöille. Tässähän on kyse sadoista pankin asiakkaista. Kumpikohan pankki aloittaa ?
Huolestunut taloyhtiön asukas