Elena Kero hyppäsi seivästä Suomen kärkitulokseen

0
P9-sarjan palkintojenjako, korkeimmalla Onni Hyvämäki ja vasemmalla puolellaan kisan kakkonen Osmo Torkkola jasekä oikealla Aarni Kakko.

Teksti Aulis Tiensuu, kuva Kaisa Vasama-Kakko

Someron Esan ja Someron Säästöpankin järjestämässä junnujen seiväspäivän kilpailussa Turun Urheiluliiton Elena Kero hyppäsi T11-sarjan voittoon uudella Suomen tämän kauden kärkituloksella 242. Kilpailussa toiseksi hyppäsi Esan Vilja Hyvämäki tuloksella 192, joka jäi hänen ennätyksestään vain kolme senttiä. Päivän kovimman tuloksen 302 hyppäsi T15-sarjan voittaja Esbo IF:n Frida Blomfelt.

Ennen kilpailua Olli-Pekka Hakalan vetämässä seiväshyppyharjoituksessa oli mukana kymmenkunta nuorta. Säännöllisiä harjoituksia jatketaan tämän jälkeen talvikaudella Eerikkilän urheiluopiston hallissa. Pääosa osallistujista oli 9–11-sarjojen tulevaisuuden toivoja, jotka jatkavat somerolaisia lajin perinteitä. Esan vanhemmista junnuista useat olivat muiden harrastusten vuoksi tällä kertaa estyneitä osallistumaan.

Tulokset:

P9: 1) Onni Hyvämäki (8 v.) SomE 132, 2) Osmo Torkkola (6 v.) SomE 132 (oma ennätys), Aarni Kakko SomE NM.

P13: 1) Aapo Jaatinen UrjU 172.

T11: 1) Elena Kero TuUl 242, 2) Vilja Hyvämäki SomE 192, 3) Minja Antila UrjU 162.

T13: 1) Anna Ollikainen NurmijYU 202, 2) Ilona Anttila SomE 182.

T15: 1) Frida Blomfelt Esbo IF 302.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän