Hulevesiviemäröinnin rakentaminen etenee suunnitellusti Antintien alueella

0
Antintien alueen työt etenevät aikataulussa.

Teksti ja kuva Timo Kalenius

Antin-, Evertin-, Hairon-, Tuomon-, Ainon- ja Laurintien alueelle hulevesiviemäröinnin rakentamiseen ja teiden uusiminen on aiheuttanut jonkin verran ongelmia alueen asukkaille. Pihoille omilla autoilla ajaminen ei ole onnistunut ja postin jakeluakin rakentaminen on haitannut. Toisaalta rakennuttaja on järjestänyt tarvittaessa parkkipaikkoja sekä levennyksiä niitä tarvitseville.

Urakoinnista vastaa kilpailutuksen voittanut Somersora, jonka suunnitelma on saada maanrakennustyöt valmiiksi vuoden 2023 aikana.

– Rakentaminen on aikataulussa ja vielä tämän vuoden puolella saadaan suurin osa töistä tehtyä. Ainoastaan asvaltoinnit jäävät ensi vuoden puolelle, kertoo urakoinnista vastaavan Somersoran toimitusjohtaja Juha Raitanen.

– Ihan normaalia on, että näin isossa urakassa joudutaan teitä sulkemaan ja liikennejärjestelyjä tekemään. Eivätkä ne voi olla tietenkään haittaamatta asukkaiden kulkemista, toteaa Raitanen.

– Antintien alueella käsitykseni mukaan aikataulussa ollaan ja valmista pitäisi olla ensi vuoden puolella. Vastaavanlainen tosin paljon laajempi kohde on Mäkelän uuden omakotialueen infran rakentaminen, joka alkaa joulukuussa, kertoo kaupungin maanrakennusmestari Jyrki Rinta-Paavola.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän