Niittykukan investointi laskentaan

0
Niittykukan moduulipäiväkoti sijaitsee Leivonpesän ja Tuulihatun päiväkotien tuntumassa.

Niittykukan moduulipäiväkodin rakennuskustannukset ovat laskelmien osalta kesken. Kustannukset muuttuivat, kun tilojen toimittaja halusi maaperätutkimusten jälkeen rakennukselle paalutuksen.

Tämä siksi, että se voi ottaa vastuulleen moduulien pysymisen jatkossakin paikoillaan ja ehjinä. SoLussa nähtyjä maanvaraisia palkkiperustuksia tilaaja ei hyväksynyt Niittykukkaan, joille sitä oli jo ehditty Somerolla valmistella.

Moduulipäiväkotiin haluttiin alkuperäisiin suunnitelmiin nähden myös joitakin parannuksia, jotka vaikuttivat kustannuksiin. Hankinta oli sidottu indeksiin, mikä sekin osaltaan vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Vs. tekninen johtaja Markus Älli arvelee laskelmien tulevan valmiiksi joko lautakunnan syyskuun kokousta varten 26.9., taikka todennäköisemmin lokakuun kokoukseen 24.10.

– Jos siihen tulee lisämäärärahan tarvetta, asia käsitellään siellä. Mutta en näkisi, että välttämättä mitään lisämäärärahaa tarvitaan, sen verran nyt kokouksessa käytiin budjetin toteumia läpi. Mutta katsotaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän