Takalantiestä pantiin alkuosa poikki

0
Somersora aloitti työt Takalantiellä viime lauantaina. Puomit ilmestyivät paikalle ja asvaltti kuorittiin pois.

Alkuosa Takalantietä on remontoinnin vuoksi pantu kokonaan poikki. Puomit ilmestyivät osuuden kumpaankin päähän, jonka jälkeen lauantaina kuorittiin asvaltti pois. Päätetty on, että Takalantien alkuosa muutetaan kevyen liikenteen väyläksi. Samalla osuus poistuu kokonaan autoliikenteeltä.

Muutoksen alle tuleva osuus on pituudeltaan noin 100 metriä. Muutos alkaa Pärnämäentien ja Takalantien risteyksestä, ja jatkuu Takalantien ja Lummetien risteykseen asti.

Toinen kevyen liikenteen väylän rakentaminen on osoitettu tänä vuonna Leivontien varteen. Uusi pätkä yhdistää kevyttä liikennettä varten kaikki kolme päiväkotia Metsätien ja sitä seurailevan kevyen liikenteen väylän suuntaan. Tämän väylän pituus on noin 200 metriä.

Työt Leivontiellä alkavat, kunhan Takalantiellä on ensin päästy jonkin matkaa rakentamisen alkuun. Urakat tekee Somersora Oy. Liikenneolot saatetaan kummassakin paikka kaavan mukaisiksi. Kevyen liikenteen turvallisuus lisääntyy näin kahdessa eri paikassa.

Tasa-arvoisten risteysten määrä myös vähenee Takalantiellä. Maanrakennustyöt saatetaan valmiiksi tänä vuonna, sulan maan aikana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän