Terveyskeskuksen pihalla on yli 5 senttimetriä syvä, ajoradan poikki menevä railo. Ilman mitään varoitusta. Miksi se on pitänyt tehdä päiviä aikaisemmin, kun sen olisi voinut tehdä päivää aikaisemmin tai samana päivänä? Se on kivuista kärsiville erittäin epämukava.

Kipupotilas

 

Sain laskun Loimi-Hämeen Jätehuollolta 31 euroa 24 prosentin veroineen, mitä en ymmärrä lainkaan, kun minulla on sopimus Lassilan kanssa.

Ymmällään

 

Keskustan kaupunginhallituksen jäsenet ihmettelevät, miksi Solu myytiin. Minä en. Sillä ei olisi ollut enää rakennuslupaa. Ihmettelen, miksei aiemmin löytänyt korvaavia tiloja nuorisotoimelle. Aikaa etsiä oli puolitoista vuotta.

Tuomo Kurkikangas

 

Hyttyset, 750 000 kuollutta vuodessa maailmanlaajuisesti, ihmisen henkirikosten uhrit, 500 000 kuollutta vuodessa, käärmeet, 100 000 kuollutta vuodessa, nelosena koira, yli 35 000 kuollutta vuodessa, makean veden kotilot, yli 20 000 kuollutta vuodessa. Susi on listan 14:s, 10 kuollutta vuodessa.

Tekniikan Maailmasta luin