Hienoa kun liikeyrityksiin pääsyä helpotetaan muuttamalla portaita rollaattori- ja pyörätuoliluiskiksi.
Kiitos siitä

Ilolla olen huomannut eläkeikäisten aktiivisuuden ja osallistumisen lisääntymisen järjestettyihin tilaisuuksiin.
Terveydestä huolehtimista

Olen kuunnellut kesäillat mopon pärinää Heikintien ja Urheilutien tuntumassa. En oikein tiedä, missä kohtaa rälläävät, mutta meteli kuuluu sisälle saakka ja jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Oli siellä kuka tahansa polttamassa kumia, niin ajatelkaa muitakin, asukkaita ja töitä tekeviä. Ja jos tiedätte jälkikasvunne olevan asialla, niin hakekaa pois.
Iltarauhaa rakastava

Vie vanhus ulos -viikkoa kuulemma vietetään tai sitten se oli, mutta anyway, vie läheisesi, oli sitten vanha, nuori tai siltä väliltä, ulos. Lähtekää puistoon, kadulle, naapuriin, metsään tai mihin suuntaan tahansa yhdessä. Rollaattoriretkelle voi mennä vaikka lähikauppaan kahvipullaostoksille tai postilaatikolle katsomaan, tuliko postia. Eihän siellä laatikon pohjalla nykyään enää juuri mitään ole, mutta saa siitäkin puheenaihetta, miksei mikään ole niin hyvin kuin ennen.
Vinkkaaja