Terhi Toivonen mukana kultajoukkueessa

0
Terhi Toivonen ja Armani Boy.

Teksti Johanna Harmanen, kuvat Alisa Moisander

Someron seudun hevosurheilijoiden Terhi Toivonen kilpaili hevosella Armani Boy Äänesseudun Ratsastajien järjestämissä Keuruun Kenttiksissä. Toivonen ei noussut mitalisijoille kenttäratsastuskilpailuissa luokassa 2 Prix de Rehevo.fi 90cm.

Ratsukko osallistui Lounais-Suomen joukkueessa myös luokassa ratkottavaan aluejoukkuemestaruuskisaan. Tiimi nappasi kultaa.

Nelihenkisessä voittajajoukkueessa ratsastivat Terhi Toivonen, Armani Boylla (SSHU), Ida Korkiamäki New Quay Lassilla (NR), Meri Kahala Rosalla (PoR) sekä Doris Heinänen Imeldalla (KMR). Joukkueenjohtajana oli Mira Mahosenaho (MT-Team).

Kenttäratsastuksessa on kolme osa-aluetta: koulu-, este- ja maastoestekoe. Kustakin osa-alueesta tulee pisteet suorituksen onnistumisen perusteella. Kun osa-alueet on suoritettu, vähiten pisteitä saanut voittaa eli ratsukko/joukkue, joka on tehnyt vähiten virheitä suorituksissa. Joukkuekisaan lasketaan joukkueen jäsenten pisteet yhteensä.