Tekninen toimi kilpailutti Someron terveyskeskuksen paloilmoittimen uusimisen. Määräaikaan viime viikon keskiviikkoon mennessä saapui kolme tarjousta, joista kaikki pyyntöön vastanneet tarjoajat täyttivät tarjouspyynnössäesitetyt kelpoisuusvaatimukset.

Tekninen lautakunta valitsi paloilmoittimen uusimisen urakoitsijaksi Caverion Suomi Oy:n, perusteena halvin hinta.

Vs. tekninen johtaja, tilakeskuksen päällikkö Markus Älli kertoo, että ilmoitin oli uusimisen tarpeessa. Ilmoittimen käyttöiän hän arvioi olevan noin 20 vuotta. Investointikohteelle oli budjetoitu tälle vuodelle 100 000 euroa.

Summa sisältää suunnittelun, laitteet ja työn. Kaupunki on rakennuttaja.

– Kaupunki itse teettänyt suunnitelmat, joiden perusteella pyydettiin tarjoukset. Caverionin urakkasumma on noin 75 000 euroa. Eli sadassa tonnissa on hieman lisätyövaraa sekä suunnittelun kustannukset, Älli selventää asiaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän