Aletontit ovat herättäneet kovasti kiinnostusta

0
Yksi aletonteista sijaitsee Mäkelänkujalla

Someron kaupunki täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Somerolla on valikoima kaupungin omakotitontteja myynnissä alehintaan. Kuusi tonttia myydään -70 prosentin alennuksella normaalihinnasta ja lisäksi yksi tontti myydään sähköisessä huutokaupassa alennettuun lähtöhintaan.
– Kampanjassamme myynnissä olevat tontit sijaitsevat hyvillä paikoilla ja hinta on erittäin kohtuullinen. Nämä ovat herättäneet jo paljon kiinnostusta, kertoo kehittämisasiantuntija Antti Leino.
– Kun nyt tekee tontista varauksen, niin pääsee nopealla aikataululla aloittamaan rakentamisen, Leino vinkkaa.
Keskustan alueelta myynnissä on Kohnamäen, Harju-Härkälän, Ihamäen ja Myllykujan kaava-alueilla kullakin yksi rakentamaton omakotitontti 30 prosentilla normaalihinnasta. Muut kauppakirjan myyntiehdot määrittyvät tontin normaalin, eli ei alennetun myyntihinnan mukaisesti (mm. rakentamisvelvollisuuteen perustuva sopimussakko).
– Lisäksi keskustassa on sähköisessä huutokaupassa myynnissä Hirvitiellä sijaitseva kiinteistö. Tämän tontin alennettu lähtöhinta huutokaupassa on 4 000 euroa (noin 4,03 €/m2), Leino kertoo.
Maaseudulta kampanjahinnalla on myynnissä kaksi omakotitonttia, jotka sijaitsevat Somerniemellä Jakkulan ja Mäyrämäen alueilla.

Someron kaupungin kehittämispäälikkö Antti Leino.

– Voimme ylpeydellä kertoa, että Somerolla eletään hyvää ja sujuvaa arkea. Meillä on elinvoimainen kaupunki, loistavat palvelut, päiväkodit ja koulut ja harrastaa voi vaikka mitä. Somerolta ajelee nopeasti isompiin kaupunkeihin töiden, viihteen tai palveluiden ääreen, jos on tarvetta. Täällä onkin myös paljon monipaikkaisia asukkaita ja etätyötä tekeviä, muistuttaa Leino.
Tonteista saa lisätietoja rakennustarkastaja Juha Kopralta ja kaupungin nettisivuilta. Tontteja voi helposti itsekseen käydä katsomassa paikan päällä, sillä ne on helppo tunnistaa kampanjakylteistä.
Määräaikainen tonttikampanja on voimassa 13. marraskuuta saakka.