Kiitoksia!

0
Metsäkoivulan polun alkuun on saatu vessa. Se on kesän toimittanut Salkolan uimarannan WC:n virkaa.

Elin lapsuuteni aikana, jolloin oma kehu oli hirveän tuomittavaa. Minua kasvatettiin nöyräksi. Jos sattumalta voitin jonkun kilpailun, se oli vastustajien huonoutta. Jos asiat teki hyvin, ei sanottu mitään. Jos huonosti, moitittiin. Konsernin johtaja kiitti 50-vuotisonnitteluissaan vuolaasti. Kyyneleet alkoivat valua silmistäni. Tilanne oli niin outo. Hän sanoi että ihmisiä on erilaisia, kaikki eivät kestä kiitosta.

Vanhan ajan kasvatusta

Kiitokset kaupungille ulkohuussista. Saimme Metsä-koivulan polun tienoon parkkipaikalle vessan, joka on nyt patikoijien, hiihtäjien ja muiden luonnossa liikkujien käytössä. Se on toinen Salkolan uimarannan vessoista. Huussi olisi muuten mennyt talviteloille kaupungin varikolle, mutta nyt se siirrettiin helpottamaan polun tarpojia.

Metsäkoivulan polun ja ladun käyttäjät