Kiitos valosta ja kukista!

0

Kiitämme Someron Yleislääketieteen osaston potilaille iloa ja valoa lahjoittanutta K-Rauta Someron kauppiasta Sami Koivistoa uusista terassin kausivaloista. Samalla tahdomme kiittää useasti osastoamme ilahduttavista kukista Kukkakeskus Kaupin Tainaa ja Anua.

Osaston henkilökunta

Aika vähälle huomiolle on sote-uudistuksen säästöinnossa jäänyt se, että lääkintähuollon kulut nousevat selvästi yleistä inflaatiota nopeammin. Käytännössä siinä jo sinänsä on budjetin riittämättömyyden syy.

Vaikeat sairaudet ovat kalliita

Elokapinan joukko pysäyttää pääväylän liikenteen ja poliisit katselevat vierestä.

Hoh-hoijaa

Nimimerkille Ihmisarvo köyhillekin: Olet oikeassa, ruokakassien jaossa ei voida, eikä ole inhimillistä jakaa ruokaa, joka on pilaantunutta. Se on loukkaavaa heitä kohtaan, jotka todelliseen tarpeeseen kasseja hakevat.

Aito välittäminen kunniaan

Vastuullinen hoitotyön tekijä ei tee toistuvasti lähes ympäripyöreitä työpäiviä. Mikäli toimit edellä mainitusti palkan takia, niin sitten kannattaa lähteä opiskelemaan ja hakea työhön jossa on korkeampi liksa. Onko hoitotyö sinulle kutsumatyö vai jotain muuta?

Potilasturvallisuus edellä

Kovin väärin on tilin- tai toiminnantarkastaja tehtävänsä ymmärtänyt, jos hän luottaa taloyhtiöiden toimintaan. Hänen tehtävänsä on nimenomaan olla luottamatta ja tarkastaa huolellisesti, ei vain kuitata palkkioita.

Tarkoitus