Kylähammaslääkäri laajenee Koskelle

0
Kylähammaslääkärillä tulee olemaan joulukuussa kolme toimipistettä: Somerolla, Perniössä ja uusin Koskella TL. Toimitusjohtaja Päivi Suikkanen sanoo, että nyt jo toiminnassa olevien Someron ja Perniön hammaslääkärikeskukset jatkuvat entisenlaisina.

Somerolaisella Kylähammaslääkärillä on tällä hetkellä vastaanotot Somerolla ja Perniössä, ja joulukuun alkupuolelta lähtien myös Koskella.

Toimitusjohtaja Päivi Suikkanen sanoo laajentumisen Koskelle olleen suunnitelmissa jo pidempään.

– Nyt oli oikea hetki lähteä sinne perustamaan vastaanotto.

Tiloja remontoidaan parhaillaan Hämeentie 8:aan Kosken pääraitin varrelle. Sinne on tulossa työskentelemään hammaslääkäri- hammashoitaja -työpari ja suuhygienisti.

– Katsotaan, miten homma lähtee liikkeelle. Kuinka monena päivänä viikossa tarvetta palveluille on, minä päivinä siellä on hammaslääkäri paikalla ja milloin suuhygienisti. Täyttä viiden päivän työviikkoa tavoitellaan, selvittää Suikkanen.

Viime vuoden keväällä yritys avasi hammaslääkäriaseman Perniöön.

– Sinne ihmiset ovat löytäneet hyvin. Perniössä on hammaslääkäri kolmena päivänä viikossa ja suuhygienisti kahtena, toteaa suuhygienistinä työskentelevä Suikkanen.

Alkusyksystä Kylähammaslääkäristä tuli Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen palvelusetelintuottaja. Varha on purkanut julkisen puolen hoitojonoja palvelusetelijärjestelmän avulla. Päivi Suikkanen sanoo palvelusetelien tuoneen yksityiselle Kylähammaslääkärille lisää asiakkaita sekä Perniöön että Somerolle.

Kylähammaslääkärillä on tällä hetkellä 14 vakituista työntekijää sekä muutamia keikkatyöntekijöitä. Perushammaslääkäripalvelujen lisäksi yritys antaa erikoishammaslääkäripalveluja, kuten suu- ja leukakirurgiaan sekä iensairauksiin ja protetiikkaan liittyvää erikoisosaamista.

Yrityksellä on ollut 11 vuotta toimipiste Someron keskustassa. Yritys on perustettu 2000-luvun alussa hammaslääkäri Kari Rintalan toimesta.