Leppilampi ja Myllyrinne tekevät Comebackin Somerolla sunnuntaina

0
Comebackissa Tonyn roolissa nähdään Mikko Leppilampi.

Bio Jukolassa pyörii tänä viikonloppuna peräti kolme kotimaista elokuvaa, jotka ovat keränneet todella hyvin katsojia Suomessa.
Aki Kaurismäen Kuolleet lehdet on yllättänyt todella positiivisesti Somerollakin ja valtakunnallisesti sen on nähnyt jo yli 119 000 katsojaa. Myös Toni Kurkimäen ohjaama Lapua 1976 on kerännyt jo yli 120 000 katsojaa Suomessa, kertoo elokuvayrittäjä Vesa Aaltonen.
Suomen elokuvasäätiön mukaan Spede -elokuva keräsi viime viikolla eli ensi-iltaviikonloppunsa aikana 11 283 katsojaa, mikä oikeutti TOP 20 -listalla sijaan kaksi. Kuolleet lehdet pisti ensi-iltaviikonloppunaan paremmaksi, 13 792 ihmistä.
Tosin hyvän alun jälkeen Speden katsojaluvut eivät tunnu enää kovasti kasvavan.
Kaikki kolme elokuvaa ovat esityslistalla Bio Jukolassa edelleen tänä viikonloppuna.
– Nyt on ruuhkaa kotimaisessa tarjonnassa, joten uusi kotimainen, Mikko Leppilammen ja Ville Myllyrinteen tähdittämä Comeback saa esitysvuoronsa sitten sunnuntaina, kertoo Aaltonen.
Petri Kotwican ohjaama Comeback on hyväntuulinen rock-komedia ystävyydestä, unelmista ja kaikkien aikojen comebackista.
Ulkomaistakin tarjontaa Bio Jukolan ohjelmistoon on viikonlopulle mahdutettu, kuten kauhuelokuva Manaaja – Uskon merkki sekä animaatio Ryhmä Hau: Mahtielokuva.

Comeback

genret: draama, komedia, musiikki
ikäraja: 12
pituus: 98 minuuttia
ohjaus: Petri Kotwica
käsikirjoitus: Petri Karra ja Aleksi Bardy
näyttelijät: Mikko Leppilampi, Ville Myllyrinne, Paula Vesala, Anni Iikkanen, Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta
tuottaja: Aleksi Bardy / Helsinki Filmi
säveltäjä: Tuomas Kantelinen