Monipuolista oppia tarjolla Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä Turussa

0

Turun Messukeskuksessa järjestetään marraskuun 1. päivä Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivät, jossa on paikalla suuri joukko taloyhtiöväkeä, asiantuntijoita ja palveluntarjoajia. Tapahtuma on osallistujille maksuton.
Taloyhtiöpäivän ohjelmassa on kello 16–20 asiantuntijoiden luentoja, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten asunto-osakeyhtiölain uudistus sekä eri energiamuotojen vaikutukset taloyhtiöissä. Tapahtumassa on myös näyttelyosasto, jossa 46 näytteilleasettajaa esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan, sekä vastaavat kysymyksiin. Lisäksi mukana on kaikille avoin lakiklinikka, jossa pääsee keskustelemaan Kiinteistöliiton lakimiehen kanssa.
– Tapahtumassa hallitusten jäsenille on monipuolisen seminaariohjelman lisäksi mahdollisuus tavata eri palveluntarjoajia, kysellä ja haastaa heitä. Hallituksen tehtävänä on yhtiön hallinnon sekä kiinteistön ja rakennusten pidon järjestäminen. Tämän vuoksi hallituksen jäsenten on hyvä olla tietoinen erilaisista palveluista ja teknisistä ratkaisuista. Kiinteistöliiton lakiklinikalla on mahdollisuus keskustella lakimiehen kanssa, kertoo Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio.
Tapahtumaa ovat järjestämässä Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomen Isännöitsijät, Turun ammattikorkeakoulu sekä Kiinteistömedia.