Paha virhe

0

Hyvinvointialueiden synnyttäminen oli paha virhe. Hienot sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, jotka on tänne Somerolle luotu, lopetetaan tai viedään kauas, kauas pois asukkaista. Eikö soten tarkoitus ollut, että ihminen saa palvelut mahdollisimman läheltä. Ja lääkäreitä saadaan silloin helpommin eri kolkkiin Suomea. Sitä koukeroa minä en kyllä uskonut. Puhuttiin ja kaarreltiin. Meille kerrottiin valheita, kun valtio halusi säästää rahaa ja ottaa valtaa pois kunnilta. Perustettiin hyvinvointialueita. Se on juuri päinvastoin: ihmiset voivat nyt pahoin, pelkäävät ja ovat epätietoisia.

Pettynyt ja petetty kansalainen

Traktorinkuljettajalle, mopo- ja mönkkärikuskeille tiedoksi, ettei Palman metsäteillä ja metsän keskellä olevalla pellolla ole luvallista ajella. Metsolantiellä on moottoriajoneuvoilla ajo kielletty -merkki.

Maastoajo kielletty

Suomessa on tärkeä perusoikeus osoittaa mieltä. Ilman sitä kuuluisimme riisto- ja sortovaltioiden joukkoon. Elokapina herättää vihaa, mikä on vapaassa maassa sekä omituista, irvokasta että asiaankuulumatonta. Riittää maailmassa niitä isompiakin murheita.

Huhhuijaa