Lounais-Suomen poliisi tutkii ryöstöä, jonka ilmoitetaan tapahtuneen Somerolla syyskuun puolivälissä. Poliisi pyytää tapauksesta havaintoja sekä mahdollisia muita asiaan liittyviä tietoja.

Epäilty ryöstö tapahtui Somerolla puolenyön aikaan 16.–17. syyskuuta. Asiasta tehtiin ilmoitus poliisille tällä viikolla.

Uhri on noin 70-vuotias nainen, joka kulki kävellen Akustintien kautta Joensuuntien ja Turuntien liikenneympyrään ja jatkoi tästä matkaansa Larpantien ja Tehdaskujan väliselle kevyenliikenteen väylälle, missä epäilty ryöstö tapahtui.

Poliisin saamien tietojen mukaan epäilty tekijä on noin 20–40-vuotias ja noin 170 senttiä pitkä mies, joka poltti tupakkaa. Hän satutti naista ja vei tältä pienen summan rahaa. Uhri sai ryöstön yhteydessä lieviä vammoja.

Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista asiaan liittyvistä havainnoista tai muista tiedoista sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.