Someron kaupunki järjestää yhdistysillan

0

Someron kaupunki järjestää yhdistysillan 25. lokakuuta. Tapahtuma on ensimmäinen askel yhdistysten ja Someron kaupungin välisen yhteistyön kehittämiseksi Yhteisöllinen Somero 2030 kaupunkistrategian hengessä.

Kaupunkistrategiassa on otettu keskeiseksi teemaksi yhteisöllisyys ja Somero-yhteisön osaamisen hyödyntäminen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä.  Paikallisyhteisöjen taloudellista tukea on tarkoitus lisätä ja avustussysteemiä uudistaa.

Kaupungintalolla järjestettävässä tapahtumassa osallistujille tarjotaan tiivis paketti yhdistystoimijoita kiinnostavista aiheista. Kaupungin puheenvuorojen lisäksi toiminnanjohtaja Veera Hälli esittelee Salon Syty ry:n toimintaa, Varsinais-Suomen Kylät ry:n kyläasiamies Tauno Linkoranta kertoo kylätoiminnan sekä yhdistysten ja kunnan välisen yhteistyön kehittämisestä ja Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry:n hankeasiantuntija Taina Simola luo katsauksen yleishyödyllisiin Leader-hankerahoituksiin.

Kaikille yhdistystoimijoille suunnattu tapahtuma järjestetään valtuustosalissa. Tarjoilun järjestämiseksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 22.10. mennessä kaupungin verkkosivujen ajankohtaista-osiosta löytyvän linkin kautta.