Teknisen johtajan aloitus tarkentui

0

Someron kaupungin uuden teknisen johtajan aloituksen on uutisoitu olevan aikaisintaan vuodenvaihteessa.
Tämä on hienoisesti tarkentunut. Vt. tekninen johtaja Markus Älli kertoo, että uutena teknisenä johtajana aloittava Esko Vuolukka olisi aloittamassa Somerolla työnsä vuoden vaihteen jälkeen. Tämä melkoisella varmuudella.
Markus Ällin työtä on leimannut kiireinen kesä ja syksy. Työtilanne on hänen osaltaan luonnollisesti helpottamassa uuden johtajan myötä.
– Nyt kun minulla on toinen peräkkäinen syksy tällaista samanlaista, niin onhan tämä ollut jo paljon helpompaa. Tiesi etukäteen, mihin lupautuu ja varautuu. Päämääränä on tehdä isot asiat edellä ja kunnialla, ja pienet sitten perässä samalla tavoin, Älli arvioi kuluvaa ajanjaksoaan teknisessä toimessa.
Esko Vuolukka on työskennellyt nyt Karkkilan kaupungin kaupunkikehitysjohtajana.