Uimahalli Loiskeesta saa nyt bussilippuja

0
Linja-autoihin voi tästä viikosta alkaen ostaa seutukortteja uimahalli Loiskeesta. Muun muassa Tiia Harhala palvelee tiskin takana parina päivänä viikossa.

Joukkoliikenteen Salon seudulle (Salo+Somero) suunnattuja kausi- ja sarjalippuja voi nyt hankkia mobiilisovelluksella ja uimahalli Loiskeesta, joka alkoi toimia eilisestä lähtien matkalippujen palvelupisteenä.
Liput saa myös perinteiselle matkakortille, joka on nyt siis mahdollista hakea Someron Seutuplus palvelupisteestä Loiskeesta.
Palvelupisteessä on myös mahdollista ladata matkakortille uusi kausi tai kymmenen matkan sarjalippu.
Varsinais-Suomen Ely keskus korostaa, että asiakkaiden kannalta etuna ovat palvelupisteen laajat aukioloajat.
Poikkeuspäivien aukioloajoista ilmoitetaan osoitteessa someronuimahalli.fi.
Seutuplus Somero kausilippu ja Somero-Salo sarjalippu otettiin käyttöön kesäaikataulukauden alusta.
Seutuplus liikenteen aikataulut ja reitit löytyvät seutuplus.fi-sivustolta. Etusivun reittioppaalla on mahdollista suunnitella matka. Sivuston aikataulut-osiosta löytyy perinteinen taulukkomuotoinen aikataulu.

Salon seutu: bussimatkaliput

– Kausilippu on tarkoitettu joukkoliikennettä vakituisesti käyttävälle matkustajalle ja sillä voi matkustaa 30 päivän ajan rajoituksetta linjaston 200-202 vuoroissa (hinta on 70 euroa)

– Sarjalippu on joukkoliikennettä satunnaisesti käyttävälle matkustajalle ja lipulla voi tehdä kymmenen yksittäistä matkaa linjastolla 200-202 yhden vuoden aikana lipun ostamisesta (hinta on 55 euroa)