Yrjö Teräväinen menestyi kyntökisoissa

0
Veteraanikonesarjan voitti toisen kerran peräkkäin Yrjö Teräväinen (keskellä), toiseksi sijoittui Reijo Elg ja kolmas oli Pentti Ranki.

Somerolainen Yrjö Teräväinen menestyi kaksipäiväisissä Traktorikynnön SM-kilpailuissa, jotka pidettiin nyt Tammelan Mustialassa. Kyseessä oli 70-vuotisjuhlakisa. Traktorikalustolla on kynnetty kilpaa vuodesta 1953 lähtien, jolloin kilpailutoimintaa hoitamaan perustettiin yhteistyöelin, Traktorikynnön SM-toimikunta.
Teräväinen voitti veteraanikonesarjan, jossa traktorin ja aurojen täytyy olla rekisteröity vähintään ensimmäisen kerran ennen vuotta 1980. Kyntäjän iällä ei ole väliä. Teräväisen traktori oli McCormik 434 ja aura Fiskars. Sarjassa kilpaillaan sänkikynnössä.
Yleisessä sarjassa Teräväinen oli kuudes. sarjassa kilpaillaan kahtena päivänä ja yhteistulos ratkaisee. Teräväinen oli ensimmäisenä päivänä 7. ja toisena 4. eli yhteistuloksissa 6.
Yleisessä sarjassa kilpaillaan sänki- ja nurmikynnössä.
Teräväisen traktori oli McCormik 434 ja aura Fiskars.
Yleisen sarjan voitti Juhani Grönlund Lohjalta.