Aletonteista hierotaan kauppoja

0
Hirvitiellä sijatsevasta tontista käytiin sähköinen huutokauppa. Neuvottelut myynnistä ovat yhä menossa.

Someron kaupunki täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se laittoi määräajaksi myyntiin kuusi omakotitonttia 70 prosentin alennuksella sekä yhden sähköiseen huutokauppaan alennetuin lähtöhinnoin. Määräaika päättyi maanantaina.
– Kiinnostusta on ollut hyvin. Neuvottelut ovat yhä kesken kahden tontin osalta, mutta mitään kauppakirjoja ei ole allekirjoitettu. Toivottavasti päästään kauppoihin, sanoo kaupungin kehittämispäällikkö Antti Leino.
Hän kertoo, että kaupunki satsasi tällä kertaa markkinointiin hiukan normaalia enemmän.
– Mitään kallista panosta ei satsattu, mutta jos jotain myydään, niin markkinointi vaikuttaa lopputulokseen. Ei auta jos jotain on myynnissä, ellei sitä tee näkyväksi.
Leino iloitsee, että kampanja huomattiin ja kyselyjä tuli. Ainakin osa kyselijöistä oli ulkopaikkakuntalaisia.
Aletontit sijaitsevat hyvillä paikoilla, eli keskustan kaava-alueella Kohnamäessä, Harju-Härkälässä, Ihamäessä ja Myllykujalla.
Lisäksi keskustassa oli sähköisessä huutokaupassa myynnissä Hirvitiellä sijaitseva kiinteistö. Tämän tontin alennettu lähtöhinta huutokaupassa oli 4 000 euroa (noin 4,03 €/m2).
– Tämä on toinen niistä tonteista, jonka myynnistä yhä neuvotellaan, Leino sanoo.
Toinen kohde, josta edelleen neuvotellaan on Kohnamäessä.

Yksi aletonteista sijaitsee Mäkelänkujalla Kohnamäessä, ja myös siitä on vielä kaupankäynti tekeillä.

Maaseudulta kampanjahinnalla myynnissä on ollut kaksi omakotitonttia, jotka sijaitsevat Somerniemellä Jakkulan ja Mäyrämäen alueilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän