Hei sinä, joka kolhit autoani…

0

Hei sinä, joka kolhit autoani tiistaina 31.10. Kiiruun koulun parkkipaikalla (lähellä pääovea) kello 18.45–20.15. Otathan yhteyttä, yhteystiedot lehden toimituksessa.

Rehellisyys kunniaan

Ilahdutti kovin, kun huomasin somerolaisen rivitalon katolla aurinkosähköpaneelit.

Yhtiö on ajan hermolla

Omalta osaltani olen päätynyt ostamaan ensisijaisesti paikallisesti ja toiseksi Suomesta. Nettiostot ovat kyllä helppoja, kokeillut olen. En katso kiinalaisten tukemista niin tärkeäksi kuin suomalaisten. Harvoin jotain tarvitsee niin nopeasti, ettei ehtisi kotimaisessa kaupassa käydä.

Suosin suomalaista

Someron johdosta yksi verottaa ja toinen Varhastaa! Koulunlakkautuskonsult- tiahan tähän vielä tarvitaan. Joku isännöitsijä voisi ehkä tehdä senkin oman työnsä ohella?

Tervetuloa Somerolle vaan!

Ihan oikein! Ei tv-studio ole mikään eläintarha ja koiranäyttely. (Toim. huom.: Pekka Poudan koirat eivät enää ole mukana MTV:n aamulähetyksissä) Kunnon lemmikkieläinvero vaan näille kaikille turhakkeille.

Vapaa

Lakot pitäisi kieltää. Niistä ei ole mitään hyötyä, pelkkää haittaa. Itse en ole koskaan ollut lakossa, eikä omalla alallani niitä ole ollut ja hyvin on mennyt.

Sopu

En arvosta pätkääkään peliteollisuudella rikastuneita. Täyttä hömppähommaa.

Oikea työ kunniaan

Venäjä valtaa pian Ukrainan ja Trumpista tulee presidentti. Sitten Venäjä alkaa työntyä Baltiaan ja Suomeen. Nyt ei presidentiksi pidä valita mitään pehmopettereitä, vaan pitää saada Aleksanteri Suuri.

Ennustaja

Kävin pyhäinpäivän illalla kirkossa. Pappi oli laatinut seitsemän virttä, jotka lauloimme. Sitten hän lausui ison määrän vainajien nimiä, joiden jälkeen lauloimme virren. Sen jälkeen taas iso määrä vainajien nimiä, jonka jälkeen virsi ja niin edelleen, yhteensä neljä virttä. Mieleen jäi myös kanttori Olli Salomäenpää, hänellä on erittäin kaunis lauluääni.

Ari Uotila