Somerolainen tilitoimistoyrittäjä ja isännöitsijä, josta tänä syksynä on tehty rikosilmoituksia taloyhtiöitä kohtaan ja on epäiltynä väärinkäytöksistä, on nyt itse tehnyt rikosilmoituksen poliisille lakimiehestä.

Isännöitsijä syyttää, että lakimies on turmellut rehellisen, kunniallisen ja osaavaksi tunnetun isännöitsijän maineen.

Lakimies on poliisin kuultavana asiasta ensi viikolla.

Tilitoimisto palkkasi viime keväänä kyseisen lakimiehen töihin yritykseen isännöitsijäksi, lakimieheksi ja toimiston digitalisoijaksi. Tämä löysi epäselvyyksiä taloyhtiöiden asioiden hoidosta, kirjanpidosta. Hän ilmoitti taloyhtiöille asiasta elokuun lopulla. Taloyhtiöt irtisanoivat isännöintisopimuksia ja poistivat isännöitsijältä yhtiöittensä tilinkäyttöoikeuksia. Tilitoimiston toimista on tehty myös rikosilmoituksia poliisille.