Ehdota kissaveistokselle nimeä

1
Kissa kehrää kaupungintalon edustalla.

– Olen tullut Suomeen Mariupolista ja ollut aina luova ihminen. Opettelin tekemään figuureita täällä Somerolla. Yli kaksi kuukautta keräsin kaikkea tietoa internetistä ja opiskelin, ratkaisin suunnittelukysymyksiä.
– Tämän kissan haluaisin, että sen annetaan asua Somerolla. Minusta hänestä tuli kaunis ja toivon että tästä tulee hyvä liikeidea. Meidät otettiin hyvin vastaan tässä maassa, suomalaiset ovat erittäin vieraanvaraisia ja auttavat meitä paljon, taitava Vitaliy Zots, 47, kertoo.

Vitaliy Zots toivoi, että Somero-lehden lukijat voisivat keksiä kauniin nimen kaupungintalon edessä liikennettä seuraavalle kissalle.
Pyysimme ehdotuksia Facebookissa ja niitä tulikin nopeasti, kuten Kizuli, Soma (Someron oma), Misu, Kiiru-kisuli, Valo, Toivo, Usko, Somerkatti, Vikatti (Vitaliyn vihreä katti), Miuku, Vitali, Smulan, Simba, Kissi-Miu, Zelda, Marieron, Somurk (=Somero Ukraina), MAUkka, Mauri, HimsKatti, Sorja, Sulo, Green Peace (vireä ja rauha) sekä Oremos.

Ehdotuksia saa edelleen tehdä kissaveistoksen kuvalla varustettuun postaukseen Facebookissa, tai lähettää ehdotuksen tekstiviestillä numeroon 040 355 9555. Julkaisemme lisää ehdotuksia sekä eniten peukkuja saaneen nimen tiistain numerossa.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.