Mitä luit viimeksi?

0
Petri Suomenkorpi.

– Luin tieteiskirjan, jonka kummipoika antoi lahjaksi. Se oli hyvin kirjoitettu. Luen sota- ja poliittista historiaa kautta linjan. Poliitikko Jyri Häkämiehen teos Väistämättä oli myös hyvä. Se kertoi kiusaamisesta, sanoo Petri Suomenkorpi.

– Lukeminen on enemmän kuin tärkeää. Se avaa silmät ja korvat. Ilman lukemista ei ole sivistystä, siteeraa Suomenkorpi edesmennyttä Jörn Donneria.

Pirkko Venho.

– En lue kirjoja, mutta netissä käyn lukemassa musiikkiarvosteluja. Maailmassa on paljon hyviä kappaleita. Ilman musiikkia elämä olisi tylsää, toteaa Pirkko Venho.

Katso-lehti on tärkeä televisio-ohjelmien takia, Somero-lehti paikallisten asioiden.

Seppo Koljonen.

Seppo Koljonen on ollut ahkera lukija lapsesta saakka. Eläkepäivinä hän elvytti harrastuksen. Sitä odotti lapsena moneen kertaan ”tavattu” Korven ruhtinatar, Nyyrikin julkaisema teos.

– Olen romantikko. Nyt luen Korven ruhtinatarta; sellaista, missä ei tarvitse ajatella ja jossa voin nollata pääni, jatkaa Koljonen, joka aikoo itsekin kirjoittaa kirjan.

Irma Gröhn.

– Luin Salon Seudun Sanomia aamulla. Somero-lehden luen kannesta kanteen. Jos en ehdi käydä sitä kerralla läpi, niin palaan siihen myöhemmin uudelleen. Yksin asuessa lukeminen viihdyttää. Ei aina jaksa kutoa villasukkiakaan, sanoo Irma Gröhn.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän