Rajalan maalitili auki tyttöjen liigassa

0
Mira Rajala on jalkapallokauden jälkeen ehtinyt avaamaan maalitilinsä jo naisten Futsal-Kakkosessa ja 19-vuotiaiden tyttöjen Futsal-Liigassa.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Futsalia 19-vuotiaiden tyttöjen liigassa pelaava Esbo Bollklubb/Someron Voima yhteisjoukkue avasi kautensa kotiottelulla helsinkiläistä Toukolan Terästä vastaan.
Espoonlahden liikuntahallissa pelattu ottelu päättyi EBK/SoVo YJ:n 6–3 (3–2) voittoon. Aiemmin urallaan myös SoVon joukkueissa esiintynyt Jenny Pilviö oli voittajien johtohahmo neljän maalin ja syöttöpisteen tehoillaan.
Somerolainen Mira Rajala sai myös sähäkän startin tyttöjen liigakauteen kahden (1+1) tehopisteen myötä. Pilviön tavoin pari kautta sitten somerolaisseuraa juniorisarjassa edustaneet Anna Rauvanlahti (0+3) ja Madeleine Carpelan (1+0) aloittivat hekin kauden tehokkaasti.
Seuraavaksi EBK/SoVo YJ kohtaa Espoon Leppävaarassa helsinkiläisen Laajasalon Palloseuran, sitten ohjelmassa on pitkähkö pelireissu Ylämyllyn Yllätyksen vieraaksi Liperiin, ennen ensimmäistä Someron monitoimitalossa pelattavaa kotiottelua (9. joulukuuta).