SB:n P14:lle täydet pisteet

0
Akseli Luhtala (32) ja Risto Kaurala (oik.) viimeistelivät somerolaisjoukkueelle maaleja Rauman turnauksessa.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

SB Someron P14-ikäluokan joukkue pelasi Raumalla ja venyi ensimmäisen kerran tällä kaudella täyteen pistepottiin salibandyn Länsirannikon alueen ylemmän haastajasarjan turnauksessa.
Päivän ensimmäisessä ottelussaan somerolaisjoukkue kohtasi turnausisäntä Rauman SalBan, joka ennen kotiturnaustaan oli sarjataulukossa SB Someron yläpuolella. Somerolaiset nousivat kahdessa viimeisessä erässä 5–2 (1–2, 2–0, 2–0) voittoon.
Toisessa pelissä SB:llä oli vastassa sarjan tyvessä voitoitta jatkava Turun Palloseura. Somero karkasi seitsemässä minuutissa kolmen maalin johtoon ja vaikka maalailutahti jatkossa vaimeni, tuloksena oli tyylikäs 4–0 (3–0, 1–0, 0–0) somerolaisvoitto.
Akseli Luhtala (3+4) oli SB:n tehopakkaus Rauman turnauksessa. Maaleja viimeistelivät myös Valtteri Kymäläinen (2), Joona Kuisma (1+1), Risto Kaurala, Viljami Ruohonen ja Ossi Pöri. Aleksi Laine sai tililleen syöttöpisteen.
Jessica Laaksonen ja Lenni Heikkilä jakoivat SB:n maalivahteina molemmissa otteluissa torjuntavastuun puoliksi. Laaksosta ei päivän aikana yllätetty kertaakaan ja korkean torjuntaprosentin tilastoihinsa merkkautti myös Heikkilä.
Runsaan viikon kuluttua SB Someron P14-juniorit osallistuvat Eerikkilässä kaksipäiväisenä järjestettävään ylialueelliseen turnaukseen. Länsirannikon alueelta ovat mukana myös Nousiaisten Ryhti sekä SB Naantali/Sininen. Muilta alueilta tapahtumaan saapuvat SB Vaasa ja Esport Oilers Espoosta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän