SoPan U13-joukkue kaatoi viimeksi TuTon

0
SoPa Junioreiden alle 13-vuotiaiden joukkue on ollut viime viikot kovassa tuloskunnossa kahden A:n aluesarjassa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jussi Tapio (kesk.).

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Pallon jääkiekkojunioreiden U13-ikäluokan joukkue on pienten alkuhankaluuksien jälkeen päässyt hyvään vauhtiin Länsirannikon alueen AA-sarjassa.
Alkukierroksilla SoPa/Musta kärsi seitsemän maalin tappiot Porin Ässille ja Rauman Lukolle, mutta on sen jälkeen voittanut viidestä ottelustaan neljä.
Viime viikolla SoPan alle 13-vuotiaat isännöivät Someron jäähallissa turkulaista TuTo/Whitea ja selviytyivät jännittävien vaiheiden jälkeen voittajiksi maalein 5–4 (3–3, 1–0, 1–1).
Luka Kallonen tilkitsi jälleen SoPan maalin suun, poimien turkulaisten 38 laukauksesta haltuunsa 35. Kenttäpelaajista Kasper Kuusisto (2+2) saalisti neljä tehopistettä ja Teemu Aaltonen (1+1), Eelis Tapio ja joukkueen alkukauden maali- ja tehopistekärki Niklas Ahonen (1+1) kaksi pinnaa kukin. Viidessä ottelussa mukana ollut Ahonen on kerännyt kokonaistehot 11+3=14.
Kahden A:n sarjan kuutoslohkossa pelaa kolmetoista joukkuetta. Kärkipaikalla on pelin tai pari muita kärkipään joukkueita enemmän pelannut Eurajoen Lätkä, kannoillaan Ässät/Red ja Lukko/Capitals. SoPa/Musta on kerännyt seitsemästä ottelustaan neljä voittoa ja pitää hallussaan lohkon kuutossijaa.
Sunnuntaina SoPa/Musta vierailee VG-62/Yellowin kotihallissa Naantalissa. Seuraavan viikonlopun ohjelmassa on ensin vierasottelu Kankaanpäässä ja seuraavana päivänä kotipeli eurajokelaisia vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän