Vielä lipusta…

0
Suomenlippu on kiinni oksissa tuulten riepoteltavana.

Suomen lippu koivussa Someron keskustassa: 1.10.2023 oli Miina Sillanpään päivä ja kansalaisvaikuttamisen päivä, jolloin oli liputuspäivä. Lippu oli tangossa silloin. 7.10. oli myrsky ja lippu oli jo osittain irronnut. Tanko huojui voimakkaasti ja oletin sen kaatuvan tai katkeavan, mutta se oli 8.10. edelleen pystyssä. Lippu oli siirtynyt koivuun, jossa se on edelleen. Se näkyy nyt paremmin, kun lehdet ovat pudonneet. Joku oli ilmeisesti unohtanut laskea lipun alas.

Siniristilippu

Olin hiljattain maanmittauskokouksessa, jossa Ely-keskus lunasti itselleen lisää tiealuetta leveyssuunnassa. Surkuhupaisaa asiassa on se, että mitä he tekevät leveämmillä tiealueilla, kun eivät saa näitä olemassa oleviakaan laitaan hoidettua.

Vilja

Traktorimönkijä 13.11. noin kello 19: Olit aiheuttamassa vaaratilanteen Salkolantiellä Somerniemellä. Ajoit pitkillä valoilla autoni perässä ja häikäisit pahasti. Annoin sinulle useaan otteeseen tilaa mennä ohi, mutta halusit vaan roikkua puskurissa. Autosi valot ovat korkeammalla kuin pienen henkilöauton, ne osuivat suoraan kuljettajan näkökenttään. Onneksi tien reunoille oli jo asennettu aurausviitat, niistä sain vähän suuntaa missä tie kulkee ja pääsin kääntymään ”päätieltä” ja ehjänä kotiin. Maantiellä pitäisi ottaa huomioon myös muut kulkijat, et ole yksin liikenteessä. Salkolan tiellä on muutakin vaaraa, isoja kuoppia asvaltissa ja nyt vielä tielle tuppaavat peurat ja hirvet. Mutta ei voi linnottautua kotiinkaan.

Huolestunut

Kuka on vastuussa Someron rokotussekoilusta? Paljon harmia ja lisäkustannuksia, kun mikään ei toimi. Tilasin RSV-rokotereseptin 8.10. ja sanottiin, että on haettavissa vasta ensi viikolla. Kävin alkuviikolla, jolloin kerrottiin, että torstaina on. Kävin 17.11. Ei vieläkään ollut. Ensi viikon puolivälissä ehkä, jos yksi tietty lääkäri on paikalla. Eikö kenelläkään muulla kuudella lääkärillä ole oikeutta kirjoittaa kyseistä reseptiä.

Varhan toimintaan pettynyt

Varhan mukaan Somerolla sote-palveluiden tilanne säilyy entisellään, mutta se miten se toteutetaan, sitä ei kerrota.

Hämäystäkö?

Putinin valheisiin uskovia tuntuu olevan.

Make

Koska valtiolla ei ole varaa enää teiden kunnossapitoon, niin ehdotan, että nastarenkaiden käyttäjille asetetaan vähintään 100 euron /rengas/v nastarengasvero, jotta saataisiin pidettyä tiet kunnossa. Ei tulisi terveyshaittoja, ei uria teihin, nopeudet laskisivat. Ei Saksassakaan saa edes käyttää nastoja ja on sielläkin talvikelejä. En edes ehdota kieltoa, vaan rahalla saisi käyttää niin kuin muitakin paheita.

Ropinaan kyllästynyt kitkailija

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän