Voisivatko lapsiperheet saada alennusta omakotitonteista?

0
Alennetuilla tonttihinnoilla halutaan vauhdittaa omakotirakentamista ja lapsiperheiden muuttoa Somerolle.

Keskustan ja kristillisdemokraattien valtuustoryhmät haluavat houkutella omakotitonttien hinta-alennuksella lapsiperheitä muuttamaan Somerolle ja rakentamaan kotinsa tänne.

Ryhmät esittävät, että Someron kaupunki myöntää lapsiperheille tontin oston yhteydessä kaupungin myynnissä olevista tonteista 20 prosentin alennuksen perheen jokaista alaikäistä lasten kohden. Esimerkiksi jos perheessä on kolme alaikäistä lasta, niin alennus tontista olisi 60 prosenttia ostetusta tontista.

– Somerolaiset tarvitsevat lisää lapsiperheitä ja toivomme lämpimästi kaikki tutustumaan somerolaisuuteen: päättäväisyyteen ja elämänhaluun, toisista välittämiseen ja itsenäisyyteen. Somerolaiset ovat muutosvoima tulevaisuuden parhaaksi!, todetaan ryhmien aloitteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän