Yhteystiedot

Toimitus  (02) 5888 550 toimitus@somerolehti.fi

päätoimittaja Sari Merilä 040 7680968 sari.merila@somerolehti.fi
toimittaja Merja Ryhtä 050 513 0375 merja.ryhta@somerolehti.fi
toimittaja Sauli Kaipainen 050 513 0376 sauli.kaipainen@somerolehti.fi

tekstarit numeroon 040 355 9555

Lehden tilaus, osoitteenmuutos, jäikö lehti tulematta (02) 7702 626
ma–pe klo 8.15–15.45, tilaukset@somerolehti.fi, www.tilaajapalvelija.fi                                                                                                                                                              

Konttorin asiakaspalvelu  (02) 588 8552, puhelimitse ma–pe 8.30–16
asiakaspalvelija paikalla pe 8.30–13, Heikintie 4 31400 Somero

Ilmoitukset (kuolinilmoitukset, kiitosilmoitukset ym.):

myyntineuvottelija Jussi Ollinen (02) 588 8557 tai

myyntineuvottelija Mari Männynväli (02) 588 8506

ma–pe klo 8.30–16, ilmoitus(@)somerolehti.fi.

Tiistain lehteen tulevien ilmoitusten aineistot pitää jättää Somerolehteen torstaihin kello 16 mennessä. Perjantain lehteen tulevien ilmoitusten aineistot pitää jättää tiistaihin kello 16 mennessä.

Ilmoitusmyynti ilmoitus(@)somerolehti.fi
myyntineuvottelija Jussi Ollinen (02) 588 8557  jussi.ollinen(@)somerolehti.fi
myyntineuvottelija Mari Männynväli (02) 588 8506  mari.mannynvali(@)somerolehti.fi

Kustantaja: Salon Seudun Sanomat Oy

Y-tunnus: 2629177-4

 

———————————————————————————————————————–

Päätoimittaja Sari Merilä:

Olen kotoisin Somerolta, jossa myös edelleen asun. Somero-lehteen tulin kesätoimittajaksi 1980-luvun puolivälin tienoilla. Opiskelujen jälkeen pääsin vakituiseksi toimittajaksi. Hyvin nopeasti siirryin toimitussihteeriksi. Päätoimittajan hommat aloitin samana päivänä, kun Sauli Niinistö astui presidentinvirkaan, eli 1.3.2012.  Kokonaisvastuun lisäksi työhöni kuuluu lehden ulkoasun suunnittelu ja taitto, juttujen kirjoittaminen ja kaikki se, mikä ei kuulu kenellekään muulle. Somero-lehdessä olen ollut yli 30 vuotta.

Sari Merilä

 

Toimittaja Merja Ryhtä:

Olen toimittanut Somero-lehteä yli 30 vuotta. Vapuntienoilla vuonna 1984 tulin sikapitäjään töihin naapurikunnasta Tammelasta. Olin ammentanut tietoja toimittajuuteen parivuotisella tiedottaja-toimittajalinjalla Paasikivi-opistossa Turun Kakskerrassa.  Toivon, että minun kohdallani kirjoittamisen teoria on jo muuttunut käytännön taidoksi. Vaikka kumma kyllä; lähes joka päivä eteen tulee vieläkin uutta ja ihmeellistä opeteltavaa ja nähtävää. Juttujen kirjoittaminen on edelleen kiinnostavaa. Jokaisesta aiheesta innostuu, vaikka joskus starttaus tuottaakin pikku pungerrusta. Tehtäväni Somero-lehdessä on juttujen ideointia, haastatteluja, juttujen kirjoittamista, juttujen jakamista avustajille ja heidän briiffaustaan, ja siinä sivussa kaikenlaista muuta. Mikä mielenkiintoisinta; olen työvuosieni aikana päässyt sisälle Someroon ja sen eläjien mielenlaatuun. Ja se vasta ihmeellinen sarka onkin, varsinkin ”vorssalaiselle”.”

Merja Ryhtä

Toimittaja Sauli Kaipainen:

Olen kotoisin Etelä-Somerolta, Lautelan kylästä.  Olen ilmeisen vannoutunut somerolainen, sillä olen viihtynyt täällä koko ikäni. Olen päätynyt Somero-lehteen tehtyäni toimittajan työtä ensin forssalaisessa ilmaisjakelulehdessä, jonka jälkeen kirjoitin ja kuvasin juttuja kaikkiaan 15 eri aikakauslehteen, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Olin myös usean aikakauslehden toimitussihteerinä.

Minulle työ Someron omassa paikallislehdessä on hyvin antoisaa, sosiaalista ja ihmisläheistä. Aikaisemmin kirjoitin ihmisistä, jotka lähes poikkeuksetta olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Somero-lehdessä saan toimia ihmisten kanssa, jotka lähes aina ovat jollain tavalla jo entuudestaan tuttuja. Se on mukavaa.

Vapaa-aikana viihdyn meren välittömässä läheisyydessä 110 vuotta vanhassa maalaistalossa, joka on puolisoni äidin syntymäkoti. Rannassa on erikseen sauna. Uusimpana harrastuksena tuli viime kesänä mukaan golf, joka onkin sitten oikein mukavaa.  Hieman myös harrastan valokuvausta, joka entiseen verrattuna on jäänyt vähemmälle.

Arvostan suuresti somerolaista vireyttä, identiteettiä, paikalliskulttuuria, ihmisiä, nykyisyyttä ja historiaa.
Sauli Kaipainen

Myyntineuvottelija Mari Männynväli:

Hei, olen syntyperäinen vantaalainen, jonka sydän on aina sykkinyt maalaiselämälle. Somero-lehteen päädyin töihin pitkän ja monipuolisen myynti- ja markkinointikokemukseni vuoksi. Minulla on 1950-luvulta lähtien Somerolla ollut sukulaisia ja Somero itsessään kiehtoo minua. Tällä hetkellä asutan maatilaa Jokioisilla lasten ja eläinten kanssa.

Myyntineuvottelija Jussi Ollinen:

Olen kotoisin Turusta ja asun Uittamolla Turun kaupunginosassa. Opiskeluvuosien jälkeen ajauduin myynnin pariin. Somero-lehdessä aloitin myyntineuvottelijan työt tammikuussa 2012. Ennen Somero-lehteä työskentelin noin vuoden Paimion Kunnallislehdessä. Erilaisissa myynnintehtävissä olen toiminut pian kymmenisen vuotta.

Jussi Ollinen