Yhteystiedot

Toimitus  (02) 5888 550 (keskus) toimitus@somerolehti.fi

päätoimittaja Sari Merilä 040 7680 968 sari.merila@somerolehti.fi
toimittaja Merja Ryhtä 050 5130 375 merja.ryhta@somerolehti.fi
toimittaja Sauli Kaipainen 050 5130 376 sauli.kaipainen@somerolehti.fi

tekstarit numeroon 040 355 9555

Lehden tilaus, osoitteenmuutos, jäikö lehti tulematta (02) 7702 626
ma–pe klo 8.15–15.45, tilaukset@somerolehti.fi, www.tilaajapalvelija.fi                                                                                                                                                              

Konttorin asiakaspalvelu  (02) 5888 552, puhelimitse ma–pe 8.30–16
asiakaspalvelija paikalla pe 8.30–13, Heikintie 4 31400 Somero

Ilmoitukset (kuolinilmoitukset, kiitosilmoitukset ym.):

myyntineuvottelija Jussi Ollinen (02) 5888 557 

jussi.ollinen@somerolehti.fi

myyntineuvottelija Saija Vuori (02) 5888 556

saija.vuori@somerolehti.fi

ma–pe klo 8.30–16, ilmoitus@somerolehti.fi.

Tiistain lehteen tulevien vedostettavien ilmoitusten aineistot pitää jättää Somerolehteen torstaihin kello 16 mennessä. Perjantain lehteen tulevien ilmoitusten aineistot pitää jättää tiistaihin kello 16 mennessä.

Ilmoitusmyynti ilmoitus@somerolehti.fi
myyntineuvottelija Jussi Ollinen (02) 5888 557  jussi.ollinen@somerolehti.fi
myyntineuvottelija Saija Vuori (02) 5888 556   saija.vuori@somerolehti.fi

Kustantaja: Salon Seudun Sanomat Oy

Y-tunnus: 2629177-4

 

——————————————————————————————————

Päätoimittaja Sari Merilä:

Olen kotoisin Somerolta, jossa myös edelleen asun. Somero-lehteen tulin kesätoimittajaksi 1980-luvun puolivälin tienoilla. Opiskelujen jälkeen pääsin vakituiseksi toimittajaksi. Hyvin nopeasti siirryin toimitussihteeriksi. Päätoimittajan hommat aloitin samana päivänä, kun Sauli Niinistö astui presidentinvirkaan, eli 1.3.2012.  Kokonaisvastuun lisäksi työhöni kuuluu lehden ulkoasun suunnittelu ja taitto, juttujen kirjoittaminen ja kaikki se, mikä ei kuulu kenellekään muulle. Somero-lehdessä olen ollut yli 30 vuotta.

Sari Merilä

 

Toimittaja Merja Ryhtä:

Olen toimittanut Somero-lehteä yli 30 vuotta. Vapuntienoilla vuonna 1984 tulin sikapitäjään töihin naapurikunnasta Tammelasta. Olin ammentanut tietoja toimittajuuteen parivuotisella tiedottaja-toimittajalinjalla Paasikivi-opistossa Turun Kakskerrassa.  Lähes joka päivä eteen tulee vieläkin uutta ja ihmeellistä opeteltavaa ja nähtävää. Ihmisten kohtaaminen ja juttujen kirjoittaminen on edelleen kiinnostavaa. Jokaisesta aiheesta innostuu, vaikka joskus starttaus tuottaakin pikku pungerrusta. Tehtäväni Somero-lehdessä on juttujen ideointia, haastatteluja, juttujen kirjoittamista, juttujen jakamista avustajille ja heidän briiffaustaan, sähköpostin purkua,  taittoa ja siinä sivussa kaikenlaista muuta. Mikä mielenkiintoisinta; olen työvuosieni aikana päässyt sisälle Someroon ja sen eläjien mielenlaatuun. Ja se vasta ihmeellinen sarka onkin, varsinkin ”vorssalaiselle”.

Merja Ryhtä

Toimittaja Sauli Kaipainen:

Olen kotoisin Etelä-Somerolta, Lautelan kylästä.  Olen ilmeisen vannoutunut somerolainen, sillä olen viihtynyt täällä koko ikäni. Olen päätynyt Somero-lehteen tehtyäni toimittajan työtä ensin forssalaisessa ilmaisjakelulehdessä, jonka jälkeen kirjoitin ja kuvasin juttuja kaikkiaan 15 eri aikakauslehteen, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Olin myös usean aikakauslehden toimitussihteerinä.

Minulle työ Someron omassa paikallislehdessä on hyvin antoisaa, sosiaalista ja ihmisläheistä. Aikaisemmin kirjoitin ihmisistä, jotka lähes poikkeuksetta olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Somero-lehdessä saan toimia ihmisten kanssa, jotka lähes aina ovat jollain tavalla jo entuudestaan tuttuja. Se on mukavaa.

Vapaa-aikana viihdyn meren välittömässä läheisyydessä 110 vuotta vanhassa maalaistalossa, joka on puolisoni äidin syntymäkoti. Rannassa on erikseen sauna. Uusimpana harrastuksena tuli viime kesänä mukaan golf, joka onkin sitten oikein mukavaa.  Hieman myös harrastan valokuvausta, joka entiseen verrattuna on jäänyt vähemmälle.

Arvostan suuresti somerolaista vireyttä, identiteettiä, paikalliskulttuuria, ihmisiä, nykyisyyttä ja historiaa.
Sauli Kaipainen

Myyntineuvottelija Saija Vuori:

Olen syntyperäinen somerolainen ja asun Somerolla miehen, kahden teinipojan ja koiran kanssa. Myyntityötä olen tehnyt elämässäni eniten ja olen kouluttautunut monipuolisesti myynnin- ja markkinoinnin alalla. Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi pelikenttien laidoilla sekä lenkkipoluilla.

Saija Vuori.

Myyntineuvottelija Jussi Ollinen:

Olen kotoisin Turusta ja asun Uittamolla Turun kaupunginosassa. Opiskeluvuosien jälkeen ajauduin myynnin pariin. Somero-lehdessä aloitin myyntineuvottelijan työt tammikuussa 2012. Ennen Somero-lehteä työskentelin noin vuoden Paimion Kunnallislehdessä. Erilaisissa myynnintehtävissä olen toiminut pian kymmenisen vuotta.

Jussi Ollinen