Burgereita, Thai-Wokkeja, rullapullia, savuista BBQ-lihaa, raclettejuustoa, loimulohta, pororullia, varraspossua, nyhtökanasalaattia, belgialaisia vohveleita, juureksista ja perunoista tehtyjä spiraalisipsejä, gelato-jäätelöä ja trooppisia mehuja.
Tässä esimerkkejä, joita voi herkutella Someron torilla 23.–24.7. pidettävillä Katuruokakarnevaaleilla.
Eli tarjolla on niin kotimaista ruokaa kuin makuja maailmaltakin.
– Katuruokakarnevaalit ovat enemmän kuin pelkkä ruokatapahtuma; ne ovat juhla monikulttuurisuudelle, yhteisöllisyydelle ja ruoan yhdistävälle voimalle, sanoo Katuruokakarnevaalit Ry:n puheenjohtaja Petri Herrala.
– Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kävijöille unohtumattomia makuelämyksiä, ja mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä nauttien laadukkaasta katuruoasta.
Ruuan lisäksi tarjolla on taustamusiikkia, live-esiintyjiä ja Tivoli Huvimyllyn tarjoamia huvituksia.